Har inte tänkt på nånting

En som trivs i solen

Jag vaknade av mig själv tidigt imorse. Utvilad och sugen på kaffe möttes jag av solen som lyste upp utanför fönstret. Redan där och då kände jag att den här onsdagen skulle bli bra. Jag har mått jättebra idag. Helt toppen!

När jag åt frukost hade jag en lurvig liten varelse som satt på soffan och tiggde macka, men det är ju bara fula katter som tigger så hon fick inget. Sen gick jag ut en bra sväng för att få andades lite vår. När jag kom in igen var tanken att jag skulle fortsätta tvätta fönster (började i köket igår), men jag hamnade i soffan och blev kvar där tills jag skulle åka och jobba. Det har varit en sån skön dag idag och jag har inte tänkt på nånting. Jag som annars är en såndär ängslig och orolig människa som tänker alldeles för mycket och har svårt att slappna av, men inte idag.

Hoppas att ni också mår bra och att ni har haft en skön onsdag. 🖤

  • Nära Norra Esplanaden , Sala

Gillar

Kommentarer

Min helg

En doft av vår.

Den fina vasen och buketten fick jag av svärföräldrarna.

Hej på er!

Jag är så glad och nöjd över den här helgen. Så tacksam över att få vara omgiven av familjen. Min födelsedag var i fredags så igår hade jag lite kalas här hemma. Vi åt smörgåstårta, fikade och när mello drog igång hamnade alla som ville framför tvn. Det blev en perfekt lördag.

Idag har det varit en lugn söndag och efter att mamma, pappa och brorsan var här och åt lite rester från igår har jag bara slappat och inspekterat allt fint som jag fick. Gästerna känner mig väl för trots att jag inte hade önskat mig något, fick jag så mycket bra saker. Allt i min smak. Jag får visa er en dag framöver och om inte annat så kommer nog varje sak en efter en att dyka upp på bild.

Frukosten på sängen som Edvin så fint fixade i fredags smakade extra bra och nere i tvättstugan hade han ställt en tvättkorg. Jag blev nästintill chockad över att han hade hittat en så fin tvättkorg. Tycker att de flesta ser så tråkiga ut, så jag blev överlycklig eftersom jag själv inte har hittat nån.

Nu önskar jag er en mysig söndagskväll.🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Ledig måndag

Jag hällde precis ut min ansikstolja på golvet. Den var nyöppnad och nu är den snart slut. Tänker inte berätta hur detta gick till för den dumförklaringen har jag redan fixat själv, så det besparar jag åt er. Fantastisk hur en olja bara blir kladdigare och oljigare ju mer man torkar upp, men nu är badrumsgolvet städat så det var ju bra då.

Sen passade jag på att skura resten av golven och även trappan när jag ändå var igång, så nu kan jag med gott samvete sjunka ner i soffan och kolla på favoriten Helen på Youtube. Nyduschad med en kisse i knäet och lite tända ljus så blev den här lediga måndagen perfekt trots den där lilla incidenten.

Ser ni gardinerna i bakgrunden? Vi har en klätter-Maja här hemma så alla gardiner är i farozonen och det hade jag såklart räknat med så det gör inget. De ska få åka in i garderoben tills jag kan sätta upp dem igen. Rosorna fick jag av Edvin och jag ska försöka hålla dem vid liv. Har ni kanske några tips på vad man ska göra för att dem ska hålla länge?😍

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer