Champagneglasen är diskade

Hurra för Stupmastaken☝🏽 

Ikväll har vi varit hos Edvins föräldrar på födelsedagsfirande. God mat & god tårta bjöds det på och imorgon blir det ytterligare en dag av firande för ett nytt år är ju på ingång.
Det här året har gått fort, men det tror jag att man säger om varje år som lider mot sitt slut. Champagneglasen är diskade och står redo att skåla in 2019.

Innan jag får krypa ner under täcket så ska jag hänga lite tvätt och så har jag också gjort det där klassiska misstaget att man tar bort de smutsiga sängkläderna utan att bädda i de nya. Det kommer man på när man är trött och precis ska lägga sig, så det är vad jag ska göra nu.


Jag kikar in imorgon igen för att önska er ett gott nytt år och så får ni sova gott nu under sista natten på 2018!🖤
  • Nära Sala SV

Gillar

Kommentarer

Annandag jul

God fortsättning alla solstrålar!

Har ni haft en fin jul med mycket mat och massor av värme från nära och kära? Jag hoppas verkligen det! Min jul har varit magisk och jag har inte fått nog av julmaten trots att jag har ätit mycket utav den. Vi tänkte nästan göra ett litet mini-julbord i veckan för att båda två blev sugna på det. Framförallt på Jansson som är favoriten.

Igår fick vi julklappar av morfar som han hade hittat när han rensade hemma. Mormor har slagit in dem och skrivit våra namn på, så han hade ingen aning om vad som var i. Han visste inte heller när i tiden de hade blivit inslagna, så om vi hade vuxit ifrån dem eller inte det skulle visa sig när vi öppnade dem. En varsin jultomte fick vi. En riktigt söt en. Jul efter jul kommer den att få stå framme och hälsa på alla som kommer hit.

Idag är det annandag jul och det blev en vilodag. Kalaset som skulle vara idag blev inställt, men jag är osäker på om jag hade lyckats hålla mig vaken, för så trött är jag. Kan vara för allt godis som jag har tryckt i mig under dessa dagar men oj så gott det var.
Laxen står i ugnen och snart är det dags för en tidig middag.
Ha en mysig kväll!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Trevlig helg

En som njuter 

Hej på er!

Hoppas att ni fick en lång och skön sovmorgon imorse. Dagen här hemma började med frukost framför julkalendern och nu sitter jag på jobbet.


Ikväll ska vi pyssla ihop lite julgrejer. Bland annat en julkrans att hänga på dörren och kanske nån liten fin julgrupp att ställa på bordet. Sen blir det nog en tidig kväll tror jag, för imorgon ska vi fixa det sista vid dörren i tvättstugan. Det har jag nog inte berättat någonting om, men vi har fått en ny fin ytterdörr in till tvättstugan, med en liten halvmåne som fönster och nu är det bara det invändiga som ska färdigställas. Bra blir det!

Kissen är nöjd när det är helg och nån av oss eller båda två är hemma. Han har blivit så kelsjuk den senaste tiden och det är ju bara gosigt! Ha en fortsatt fin helg nu! Planerad som oplanerad.🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer