Det låter perfekt

En som var glad att att vi var hemma idag

Imorse började dagen med inget kaffe. Mjölken var slut och jag har svårt för att dricka svart. Vilken start på dagen va. Så inte förns på eftermiddagen när vi hade varit och handlat drack jag morgonkaffet. Det gick, men nog är jag allt beroende. På vägen hem från affären hämtade vi ut ett paket med fina posters som ställdes ut på sina platser alldeles nyss efter att ha ätit hemlagad kebabrulle. Så enkelt, gott och fräscht! Prova det om ni tycker om kebab. Tavlorna blev förresten perfekta där de står och vilken förändring det kan bli i ett rum genom bara en poster.

Hur många av er längtar till söndag då? Jag längtar enormt mycket. Tänk att få tända första ljuset och titta på andra avsnittet av julkalendern. Alla ljusstakar i fönstret lyser och kanske att en liten tomte får komma upp ur kartongen för att pryda en hylla. En kopp varm glögg ska nog få slinka ner under dagen också. Det låter som en perfekt första advent för mig.

Klockan är inte så mycket men jag har redan krupit ner under täcket och somnar nog så snart jag har lagt ifrån mig mobilen. Hoppas att eran dag har varit fin och att ni sover gott i natt.

Godnatt!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Lyckopiller

hyacinter är alltid först ut hemma hos mig

De är ju så fina!

Har ett roligt samarbete med fina produkter som jag ska visa er efter att det är publicerat på Instagram, eftersom att det är där samarbetet sker. Perfekt julklapp till någon man tycker om eller varför inte till sig själv för den delen!
Köpte med mig hyacinter hem igår som lite rekvisita och vilket lyckopiller dessa små lökar är! Har alltid tyckt att de är finare innan de börjar blomma. Håller ni med? Däremot är ju doften oslagbar och luktar jul så det står härliga till.

Ville egentligen bara kika in och önska er en fantastisk dag i solen. Det blir nog en himla bra dag och jag hoppas att ni också har fått lite påfyllning med ny energi från solen! Det är så välbehövlig när dagarna annars är mörka.

Kramar🖤

  • Nära Norra Esplanaden , Sala

Gillar

Kommentarer

Byrån före & efter

Visst blev den väl fin?💭

Jag tycker att den passar perfekt här och jag är så glad att den stod och väntade på att få ta plats hemma hos oss. Ny färg, nya beslag och möbeln känns som ny igen. En möbel som jag gärna har kvar i alla år. Nya posters är beställda och kommer passa perfekt ovanpå skåpet. 

Nu ska jag ta en kaffe och ladda inför jobbkvällen. Ha en fortsatt fantastisk dag!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer