Helgen

Såhär fint bodde vi 

Nere på spa-avdelningen 

En som har saknat oss (tror jag)

Hej på er!

Nu har jag visst inte uppdaterat här på ett tag igen, men jag har haft det bra. Speciellt i helgen när vi blev medbjudna av Edvins föräldrar till Tällberg där vi bodde på hotell och bara hade det lugnt & skönt. Vi skulle ha varit hundvakt men det slutade med att vi åkte allihopa. Hunden fick vara med på hotellet så det löste sig bra och så fick vi en liten mysig minisemester med hans familj också.


Mamma tog hand om Theo så han hade det också bra och nu myser vi framför tvn alla tre, men ska snart gå och sova. Hoppas att ni har haft en fin helg ni med!

Godnatt & kram!🖤 

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

En mulen lördag

Tänk så glad man blir av Snittblommor 

Fint är det också 

Lite målarfärg på benen som sakta släpper

Idag tog jag sovmorgon, en välbehövlig sådan och frukosten smakade väldigt bra eftersom att jag hann bli vrålhungrig. Schemat är tomt idag förutom att jag ska plugga men annars ska jag bara ta det lugnt, läsa lite tidningar och göra det jag känner för.

Det regnade nyss, men det var det lilla. Hoppas att det kommer en riktig regnskur idag och småskvättar för som det behövs.

Ha en fin lördag!

Kram!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Dörren

Gamla dörren:

Nya dörren:

Så ljust & fint

Det var så typiskt för när vi hade tagit bort den gamla dörren och alla maskiner låg framme så kom världens skur. Av alla dagar så skulle det komma preciiis just då, men det gick ju bra och nu sitter dörren på plats. Nu får det gärna regna hur mycket det vill, för det behövs ju verkligen.


Men vilken skilldnad det blev va? Vi har pratat om att byta dörr, fast det har inte blivit något med det, men så såg jag en altandörr i en köp och sälj-grupp, så det kändes självklart att åka för att hämta hem den! Vilken tur att jag hann skriva först för det här blev ett av de bättre köpen. Nu är det bara lister som ska dit och så ska allt målas vitt. 

Kram🖤

  • Huset
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer