Ändra blad

Ett litet tips!

Jag älskar att lägga en hög med tidningar i fönstret, på bänken och sen ställa en kruka eller någonting ovanpå. Det blir så snyggt. Nu har jag börjat variera ännu mer genom att bläddra upp favoritsidor och ha tidningen öppen. Det blir ju också super snyggt och när man har tröttnat är det bara att bläddra fram en ny favorit sida.

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Lyxigt

Frukost när den är som godast

Läser tidningen som jag fick av moster🖤

Jag äter oftast gröt på morgonen, men imorse gick jag ut i trädgården för att hämta sallad att lägga på smörgåsen som fick bli dagens frukost. Krispigt och gott, extra gott bara för att vi har odlat den själva. Det känns så himla lyxigt att kunna plocka sin egen sallad i trädgården och i framtiden vill jag nog ha ett fint växthus att odla grönsaker i, men just nu duger en pallkrage bra. Perfekt att först testa om man ens har intresset att hålla på med odling.

Nu får ni ha en härlig dag och trevlig helg!🖤


  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

En ny dörr

Varmt & nästan molnfritt 

Längtar tills den nya dörren är på plats! Det kommer bli så bra och kommer att passa balkongen bättre.

Dubbelblommig mini surfinia

Det är varmt även under parasollet idag, trots att det blåser mycket och det är varmt inne också så jag sitter hellre här ute än inne vid skrivbordet. Helst vill jag ligga på stranden och svalka mig i vattnet, för det är en sån dag när man inte har lust att göra så mycket annat än det.

Häromdagen hämtade vi hem en ny balkongdörr! Vi ska helt enkelt byta ut den gamla skrutten som absolut kanske går att fixa upp, men det är inte värt det eftersom att så mycket måste göras. Ibland får man knappt upp dörren för att låset och handtaget hakar sig, så det blir toppen med en ny. En vit dessutom.
Ni ska få se när den är på plats sen.

Nu måste jag gå in iallafall för parasollet går inte att ha uppfällt, då kommer det blåsa ner från balkongen igen... Fick precis släppa allt och ta tag i det, hjälp vilken fart det fick!
Typiskt att det ska blåsa så mycket när det är så fint väder, men det hade såklart varit olidligt varmt annars.
Hoppas att ni har en fin dag!🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer