Det ser jag framemot

Ville bara säga hej innan jag går & lägger mig.

Idag har varit en bra dag. Vi har myst på balkongen alla tre till och från hela dagen. Jag plockade rabarber till födelsedagsbarnet på förmiddagen och på kvällen cyklade vi till farmor som hade födelsedagsfirande. Det bjöds på middag & fika och det satt allt bra fint i magen det, plus att sällskapet var mysigt!

Edvin sover redan, han ska skriva sin stora tenta imorgon. Den sista för den här terminen och som han förtjänar att vara ledig sen. Jag har pluggat ingenting jämfört med honom. Herregud vad han har pluggat!
Snart kan vi alltså börja pyssla lite mer här hemma och det ser jag framemot. Tycker att det är så roligt att hålla på med våra små som stora projekt i huset tillsammans. Men först ska vi fira att han har en termin avklarad, med att göra inga projekt alls, bara njuta av vädret!

Nu ska jag ta mig förbi en gnisslande dörr, tvätta bort spacklet, smyga in i sovrummet, ta mig över det knarrande golvet och hoppas på att jag inte väcker honom. Godnatt mina fina läsare.🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

God morgon!

Kaffe & en stund i soffan på morgonen 

Jag har äntligen, ÄNTLIGEN fått ordning på sömnen. Jag blir trött på kvällarna och vill lägga mig 21.30-22.00. Istället för att ligga sömnlös till klockan 02 så somnar jag nästan direkt och vaknar sen tidigt på morgonen. När Edvin är ledig så vaknar jag före honom och det mina vänner har aldrig hänt förut. Jag brukade somna under dagen för att jag var så fruktansvärt trött efter nattens dåliga sömn, men det har inte hänt på flera veckor. Jag känner mig pigg!

Snart ska jag ta ut alla dynor och sätta mig med kursen där uppe på balkongen. Vädret gör det så mycket lättare och det blir nästan lite mysigt att plugga.
Ha en fantastiskt fin dag nu!

  • Inredning
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Rensat ogräs

Vilken himla skön kväll det blev. Inte en enda mygga uppe på balkongen och det brukar inte gå att ha balkongdörren på glänt ens för att det strömmar in mygg. Wow va härligt att slippa det!

Idag har vi faktiskt varit riktgt duktiga. Ytterligare några granar har tagits bort och gruset är ännu mer rensat från ogräs. Några stenar är nergrävda för att markera gräsmattans slut. Det blev riktigt bra och lilla uteplatsen vid dörren blev helt plötsligt mysig.

Edvin sitter inne och pluggar, så jag ska ta mig i kragen jag med.
Ha en fortsatt fin kväll nu.🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer