Glad påsk

”Du har inte bloggat på länge, så sätt dig och gör det du. Jag tar disken.”
Precis det vill man höra när man står framför det lilla diskberget, men jag har inte så mycket att skriva om just precis nu. Det kändes däremot skönt att slänga sig i soffan och få blunda lite. Herregud va jag har ätit alldeles för mycket.
Jag har haft några riktigt fina dagar med familjen och sånna här dagar glömmer jag bort att ta kort, men imorgon ska jag försöka knäppa lite under dagen. Hoppas att ni också har haft några fina dagar oavsett hur ni har tillbringat dem. Vi hörs mer sen. Kramar och en fortsatt glad påsk till er!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Täcket över huvudet

Det är såå tråkigt och frustrerande när man har tänkt hinna med så mycket under dagen men det slutar med att man ligger i sängen med täcket över huvudet.

Jag började plugga på förmiddagen, men sen har jag haft sån huvudvärk och då är det inget annat än att ge upp för att bara sova bort det. Nu är det kväller och jag har inte bockat av någonting. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Har ni haft en bra dag? Kanske har några av er gått på ledighet? Kramar

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Påskigt

Jag fick så fina tulpaner idag! En gul bukett och en orange, så fint med några färgklickar och det är så fint mot allt det gråa. Den orangea sparar jag däremot och visar er en annan dag så att jag har nått att visa er sen också!

Nu har jag en påskhare, en tupp och en gul tulpanbukett framme, men så mycket mer påskigt än så blir det inte här hemma. Kanske tar jag in några videkissar om jag hittar några, för åh vad de är söta. Vet ett ställe där jag plockade förut, så jag hoppas att de finns kvar i år med. Annars blir det ju påsk ändå.

  • Inredning
  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer