Äntligen har Ivar flyttat in

Så länge som jag har haft koll på IKEAs hemsida efter skåpet Ivar och varje gång vi har varit påväg in har skåpet tagit slut, men idag var vi snabba!

Äntligen fick vi med oss tre stycken hem som ska få agera tv-bänk och samtidigt sluka massor av prylar. Toppen-avslut på en vanlig torsdag!
Vi var även in på Mio för att beställa en fåtölj som matchar nya soffan och nu slipper vi snart sitta på köksstolarna när vi ska kolla på tv. Kommer aldrig mer underskatta en soffa!

Nu ska jag bygga ihop skåpen samtidigt som jag funderar på om de ska målas eller inte. De är så fina omålade men här kanske de passar bättre om de får lite färg på sig. Vi får se helt enkelt.

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Den neutrala granen

Inspiration från Pinterest 

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Sjukstuga

En stackars sjukling och en bra film🖤

Förkylningens bästa vänner

Det regnar utanför fönstret och det hann aldrig riktigt bli ljust idag innan det blev ännu mörkare under eftermiddagen, men det gör absolut ingenting för det höjer egentligen bara mysfaktorn.
Filmerna går nämligen efter varandra och täcket värmer så skönt. Kaffekopp efter kaffekopp så mig går det ingen nöd på.

Det är sjukstuga här hemma så det är inte mycket man har lust eller ork till. Förra veckan höll jag Edvin vaken av allt hostande och snörvlande och nu är det tvärtom, så sömnen är inte på topp, men jag mår iallafall mycket bättre.
Vi hann bli klara i sovrummet och ställa in det viktigaste som säng och sängbord, sen var det Edvins tur att bli sängliggandes.

Det hör väl liksom också den här årstiden till att åka på en förkylning och då är det bara att göra det bästa av dagarna, det vill säga kolla på filmer och sova massor!
Bortsett från halsont så mår jag bra, men jag håller sällskap framför filmerna och tar igen sömnen, för ikväll ska jag jobba.
Kramar till er!

  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer