Snart klara

Vilken regnig torsdag vi fick. Det var förstås mysigt att vakna till men jag hade hoppats på att det skulle vara lika fint som det var igår för att kunna hänga ut tvätten på balkongen. Den får helt enkelt hänga inne och torka istället.

Nu är vi verkligen snart helt klara med hallen! Bara spegeln ska upp, betongskivan ska göras och läggas på plats, det sista ska tapetseras och sen släpper vi det här projektet!
Ni ska få se lite före och efter bilder när ALLT är klart för en riktigt förändring och förbättring blev det verkligen!

Senare idag ska jag hämta ut lite paket. Det är bland annat mina bevattningskulor som äntligen har kommit!
Ni får ha en riktig toppendag!

Gillar

Kommentarer

Äntligen hemma

Som rubriken lyder är jag äntligen hemma igen! Vad jag blev glad när jag klev innanför dörren igår och Edvin hade städat hela huset. Vilken dröm-hemkomst va?

Idag var vi en sväng till Västerås för att göra lite ärenden, så nu fick också skåpet "Ivar" från Ikea följa med hem. Med rundstav sågade snickarn till fyra ben så att skåpet skulle komma upp lite och snart (efter min kaffe och låånga vilostund) ska jag måla det.

Det var såklart inte bara Ivar som fick följa med hem från stan, utan jag hittade lite växter och annat smått & gott som behövdes här hemma.
Bland annat tre lådor som ska stå uppe på garderoben i hallen för att gömma undan alla vantar & mössor och fick bli min uppgift att sätta ihop medan Edvin byggde ihop skåpet. Jag sa ju tidigare att jag skulle göra det, men ett tu tre så satt han där och hade nästan byggt klart det.

Jag är så hemmakär och det blev ännu tydligare när jag var borta fem nätter. Ingenting slår att få vara hemma igen och det är så skönt att kunna gå och dona igen!

Gillar

Kommentarer

5 sanningar

När vi förvandlade det gröna sovrummet med plastmatta

Till ett gästrum och kontor med ljusa väggar och grått trägolv

Fem sanningar under projekt & renoveringar 

Jag tar "nya" kläder på mig när jag målar (för jag spiller ju inte...). Kommer ihåg i början när jag träffade Edvin och jag tyckte att det var så dumt att han inte tog sina redan målade kläder på sig istället för att förstöra fler. Nu gör jag precis likadant, men jag tar inte mina favoriter iallafall och tur är väl det.

Vi gömmer helt och håller bort att man ska äta också och vi kommer inte på det förrän den första av oss blir sur. Tror att det oftast är jag, men efter lite mat och kaffe blir jag snabbt människa igen!

Det blir många sena kvällar och dygnsrytmen stämmer inte alls när vi renoverar. Vi tänker att vi ska gå upp tidigt, men så blir det aldrig. Vi jobbar nog helt enkelt bäst under kvällar som ibland blir nätter.

Vi har så olika stilar att det ibland är jobbigt och någon av oss får ge sig. Tycker ändå att vi är rätt duktiga på att kompromissa, fast ibland händer det att någon av oss blir besviken såklart. Våra diskussioner slutar oftast med att båda är nöjda tack och lov!

Under renovering och våra små projekt är det Edvin som gör allt och jag är bara hjälpreda (med en kaffekopp i handen). Jag gör slutpiffen och får med glädje ställa allt på plats.

Gillar

Kommentarer