LookGood DoGood

I samarbete med AntonFrans

Har ni precis som jag inga solglasögon inför sommarens alla soliga dagar?
Då tycker jag att ni ska in och kika på solglasögonen från AntonFrans.

Här möts Svensk design och perfektion med handplockat italienskt material som undersöks noggrant för att hålla en hög kvalité. Dessutom ger solglasögonen från Anton Frans inga röda märken i ansiktet efter sig vilket många andra solglasögon gör... Bra va?

Inte nog med det så doneras 300 kronor till välgörenhet för varje sålt par, så Look Good Do Good. Kan det bli bättre?
Du väljer alltså ett par solglasögon som du vill köpa och sen får du välja till vilken välgörenhet du vill att pengarna ska doneras till. Barncancerfonden och SOS barnbyar är bara några av alternativen du kan välja.
Fri frakt och fria returer så gå in och kika på AntonFrans hemsida redan nu. Unna dig helt enkelt och det samtidigt som du gör en stor skillnad!
Gillar

Kommentarer

Helgkänsla

Godmorgon på er och hej fredag!
Kolla så fina blommorna är fortfarande! Köpte dem till midsommarkransen och de som blev över hamnade i vaser. Superfina!

Här är det riktigt blåsigt idag, så blåsigt att utemöblerna inte står på sin plats men solen skiner och det är helg! Har dessutom världens helgkänsla i kroppen och då går det ju verkligen inte att klaga.

Efter frukosten fortsätter vi i hallen så länge vi hinner, sen ska pappa firas för idag är det hans dag!
Ha en toppen fredag och kämpa på de sista timmarna ni som sitter på jobbet!
Kramar🌸

Det är stor skillnad och visst blir det bra?😃

Gillar

Kommentarer

Helgen kommer bestå av

Idag drog vi de sista penseldragen på alla lister och karmar, så nu sitter också de tre första våderna på väggen. Det blir så snyggt nu när den fula bården försvinner och listerna smälter ihop med väggarna. Det har varit för många olika nyanser på väggar, taket, lister, golv så det har inte känts enhetligt någonstans men med den vita väggen blir det helt annat, vilket också gör att hallen helt plötsligt känns större och det blir såå bra!

Nu är jag ledig i fyra hela dagar och jag ska verkligen försöka att ta vara på timmarna. Även fast hela helgen är fullbokad ska jag försöka att varva ner och på lördag blir det inte så svårt för då ska jag följa med mamma och moster till Horndal. Jag ska njuta bland alla blommor och av det trevliga sällskapet. Förhoppningsvis har jag blommor med mig hem också såklart. Det ser jag framemot!
Framförallt kommer helgen bestå av tapetsering men det har jag inget emot för det är rätt avkopplande det med. Sen har vi ju bara det roliga kvar, att få ställa iordning!!

Sängen ropar och ögonlocken orkar jag knappt hålla upp, så jag önskar er en god natts sömn!♥️

  • Huset

Gillar

Kommentarer