Alla goda ting är tre

Läste Poppys senaste blogginlägg imorse och ibland behöver man ju verkligen peppa sig själv lite precis som hon skrev där. Därför tar jag och gör samma lista nu och det här borde man ju göra varje vecka bara för att påminna sig lite om att dagen/veckan kanske inte blir så pjåkig ändå.

Tre bra saker de senaste timmarna:
•Jag hade sovmorgon!
•Kaffet smakade legendariskt.
•Jag hade en stressfri morgon, verkligen helt stressfri!

Tre saker jag ser framemot:
•Att få ställa iordning inne på kontoret. Längtar så mycket tills allt är klart, så vi har en plats att sitta och plugga på helt ostört. Sitta i köket är inte så kul för då koncentrerar man sig mer på den där disken som står...
•Påskhelgen, för då är familjen samlad igen. Brorsan hem och det blir påskmiddag hos farmor och farfar med faster, kusiner och hela rubbet.
•Alla varma och härliga grillkvällar i sommar tillsammans med familj & vänner.

Tre saker jag ska göra idag:

•Jobba.

•Sätta en ananas i vatten. (Det ska ta lång tid innan den utvecklas, men så himla spännande!)

•Ha fredagsmys!

Bilder från Pinterest.

Gillar

Kommentarer

Kommande tävling

Eftersom Sofie jobbar mycket den här veckan så tog jag initiativet att blogga åt henne istället. Jag är Sofies sambo Edvin och det är alltså jag som smyger fram på en och annan bild som laddas upp här på bloggen.

Måste också säga att det var extremt roligt att så många var med och tävlade om Tidö-Lidöbrickan som jag själv blev väldigt nöjd med. Nästa vecka på fredag, den 7 april så tänkte vi köra en till tävling som avslutas 14 april. Den här gången har jag gjort en ljusstake i ek och mässing. Designen har vi knåpat ihop själva och jag tycker faktiskt den blev riktigt snygg. Rent spontant så känns det som en perfekt gåva eller present till någon man tycker om, eller varför inte till sig själv. Den här gången höjer vi också ribban med att tävla ut två stycken ljusstakar till två olika personer, super va? Jag hoppas så många som möjligt vill vara med att tävla, för ju fler som är med desto större chans är det att vi fortsätter med dessa tävlingar. Faktum är att jag vid förra tävlingen gick runt och riktigt längtade tills jag fick lov att dra vinnaren och jag hoppas att känslan kommer vara likadan den här gången.

Fler bilder och hur du gör för att vinna tävlingen kommer upp här på bloggen nästa vecka, fredag den 7 april.

Hoppas ni vill vara med och tävla! // Edward

Gillar

Kommentarer

Blått golv

Nu går det undan här! Jag lutade golvet igår kväll när jag kom hem från jobbet och klockan hann bli halv 2 innan vi fick sova, men det hindrade inte Edvin från att gå upp tidigt för att lasera det idag.

Målet var att bli helt färdiga med golvet innan helgen tar slut och planen höll, tills det blev dags att rolla golvet med lack och vi insåg att vi har fel roller hemma... Där sprack det, men vi får lacka på måndag istället och nu har vi gjort det grövsta så det ska vi ändå vara nöjda med.

Efter laseringen blev golvet blått, men så blev det ute i hallen också när vi gjorde samma process där och därför är vi inte oroliga den här gången eftersom att vi vet att det ger sig efter några dygn. På sista bilden står jag ute i hallen där golvet är färdigt sen tidigare och det lite "blåare" golvet är det vi håller på med nu. Slutligen kommer golven få samma färg och bara den vita tröskeln kommer kunna skilja dem åt.

  • Huset

Gillar

Kommentarer