Söndagsbrunch

Hallå på er!

I morse kom några goa göteborgare hit på en brunch och med sig hade de den här fina buketten, en färgklick som doftar så gott! Tanken var att de skulle ha sovit kvar här tidigare under helgen men eftersom att Edvin inte har varit pigg så kändes det dumt och vi körde på en brunch bara idag istället, fast det var inte så bara för då han vi ju träffa dem iallafall!

Nu ska jag plugga, men var tvungen att kika in här lite först bara. Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni har en lugn söndag! 

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Birthday gifts

Frukost på sängen, en bra film och dra sig till 13.00. Det är väl en slö morgon om något och det är nästan så man skäms, men det var faktiskt välbehövligt. Nu laddar jag upp inför kvällsjobb och efter det passet tar jag helg, så det känns ju mer än bara okej! Jag får hoppas att jag håller mig frisk, för över helgen vill jag hålla mig till planerna. Mamma kom med någon förebyggande spray mot förkylningar som smakar hemskt men jag håller tummarna att den funkar.

Hon kom även över med den coola blomman i glasvasen som jag inte kommer ihåg vad den heter, men lättskött ska den vara eftersom att man bara sprayar lite på den då & då! Den fina gruppen fick jag av Frida som kom och överraskade, klockan fick jag av Jennie & Edvin och jag jag hade ingen aning om att Jennie skulle kika förbi och jag hade ingen aning om att marmorklockan skulle bli min, men jag har kikat på den länge så jag blev så glad! Sen har vi den stora fina buketten som också den kom som en överraskning, med bud dessutom och det har jag aldrig fått så det va extra kul och nu doftar det snittblommor på hela nedervåningen, ljuvligt!

Nu ska jag dricka kaffe och försöka plugga lite. Ha en fortsatt bra dag i det soliga vädret!

Gillar

Kommentarer

En dag full av överraskningar

Eftersom att födelsedagsfirandet blev inställt så hade jag inga förväntningar och jag räknade med en lugn födelsedag. Lugn blev den men några vänner som vågade sig hit trots förkylning knackade på och överraskade med skönsång och paket. Sedan blev jag återigen överraskad när telefonen ringde och jag hade fått ett blombud från Edvins familj för att det inte blev något firande idag. En fantastiskt bukett som doftar alldeles ljuvligt! (Mer bilder kommer imorgon.) Mamma kom förbi med kramar och blomma, telefonen har ringt hela dagen och en massa grattishälsningar har jag fått, så nog känner jag mig firad trots allt ändå! Har känt mig så tacksam hela dagen över att jag har så många fantastiska människor omkring mig och lyckan bara väller över mig!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och inatt kommer jag drömma om tapeter tror jag för vi satt just och kikade på vilka vi ska skicka efter. Pigment 7930 får det bli, tillsammans med en vit tapet och aldrig trodde jag att jag skulle vilja ha en blå vägg, men det här tror jag kommer bli supersnyggt! Om några veckor kommer inredningstidningar börja dimpa ner i brevlådan en efter en, för jag fick en prenumeration av Edvin så då kommer jag sitta klistrad och så ska vi väl kunna få ännu mer inspiration till gästrummet!


Gillar

Kommentarer