Att fylla vasen med

Det bästa med sommaren är att pionerna blommar i rabatterna. Att det bara är att gå ut i trädgården och plocka sin egen buket att fylla vaserna med. Snittblommor är så vackra men de är ju också dyra om man vill ha nya titt som tätt... Det får mig att längta ännu mer till sommaren, då det helt enkelt blir gratis med snittblommor och hela huset får ta doft av pion.

Gillar

Kommentarer

EB Möbler

Titta hit en sväng!

Nu kan ni beställa handgjorda möbler av kvalité efter mått och färg som passar er. Det här soffbordet tog vi hit bara för att fota, men nu vill jag nästan ha det själv för att det känns så luftigt och för att mattan kommer fram ännu mer. Den måttbeställda glasskivan gör att bordet är superlätt att torka av och ger en jämnare yta. Vill ni beställa ett så går ni in HÄR ! Där kan ni läsa mer och där hittar ni även andra typer av soffbord bl.a. mitt som också är superfint!

Har ni en idé så hör av er till Edvin! Han bygger soffbord och eventuellt andra möbler, efter era önskemål och idéer så att det blir precis som ni vill ha det. Toppen va? In på hans hemsida!

Gillar

Kommentarer

Gråa söndag

Vilken tråkig och grå söndag det blev idag då, men vi tog oss en snabb tur till Västerås och Ikea för att köpa den där hyllan som jag så gärna vill ha. Det är dessutom erbjudande på den nu så då måste man ju passa på! Vips så blev dagen bättre. Nu åker granen ut och då får en hylla fylla ut den tomma platsen istället. Hade så gärna velat bygga ihop det platta paketet ikväll men det får vänta till imorgon för nu ska det målas soffbord och sen ska jag åka till jobbet. Köpte även nya kuddar till soffan när vi ändå va i stan och den här gången blir det en liten färgklick, men det får ni se mer av sen.

Nu får ni ha en skön söndag och ladda upp batterierna inför en ny vecka!

Gillar

Kommentarer