Stämningsfullt & juligt

Jag har granris på köksbordet, utanför dörren och nu gick jag ut för att hämta in ännu mer att ställa här och var. Granhäcken här utanför är ju perfekt, så jag gick faktiskt bara till den och knipsade av några grenar. Det är så enkelt men så dekorativt att sätta lite gran i en vas, så juligt och stämningsfullt att titta på. En av vaserna fick så fint ta plats på Edvins byrå. Den som han har byggt själv och längtat efter att få ställa in i sovrummet.
Nu fattas det bara tomtar och lite julbak för att helt komma i julstämning.

Gillar

Kommentarer

Shades of gray

Jag hade tänkt hålla lite på bilder tills jag fått hem lite fluffiga kuddar att bädda sängen med och en mysig matta att gå på i fotändan , men äsch jag slängde på överkastet och slänger ut bilder ändå. Ni kanske kommer ihåg men annars ser ni ju på bilden hur det såg ut från början och ni ser ju vilken skillnad det blev. ÄNTLIGEN ÄR VI KLARA med renoveringen, så nu är det bara den roliga delen kvar, inredningen!

Det här rummet har alltså stått tomt för att jag inte gillade färgerna och bara använt det som förvaring. Nu är det förvandlat till ett större sovrum (känns det som) med ett helt annat intryck och jag är mer än nöjd! Här sover man som en prinsessa.

Gillar

Kommentarer

Detaljer med hampa

Igår morse såg det ut som ett bombnedslag, men till kvällen var det städat och vi kunde sova vår första natt i nya sovrummet! Vilken känsla det var att få ställa sakerna på plats och andas ut lite. Det blev så bra, så bra så man knappt tror att det är sant.
Vi skruvade upp en klädhängare som den där perfekta detaljen vid det tomma utrymmet, utan att ta f��r mycket plats hänger den där och den var så gott som gratis att göra. Pinnen tog vi från skogen som sen blev slipad och betsad, hampasnöret fick vi av Edvins mamma och visst blev det bra? Det är bara en grön växt bredvid som saknas.

Nu ska jag dricka kaffe för det har jag inte gjort på hela dagen(!!), sen ska jag fortsätta där uppe och ni får ha en fin kväll!

Gillar

Kommentarer