Kikar in lite snabbt

Vilken förmiddag! Ingen sovmorgon och så ett högskoleprov på det, men en god frukost blev det i alla fall imorse. Nu har vi lunch-dejt och pratar av oss innan det är dax att gå in till provsalen igen. En latte och koncentrationen kommer nog åter igen. Vilken underlig känsla det är att skriva prov igen efter 2 år. Samma underliga känsla som jag alltid haft under proven, men antagligen kommer jag ha samma sköna känsla när provet är klart. När jag kommer hem ska jag äta massa choklad, för det kan jag nog vara värd efter det här.

  • Vardag
  • Nära Möklinta

Gillar

Kommentarer

Ett hav av ljus & Helgens planer

Vilken härlig start på helgen med solen som har varit framme och värmt oss hela dagen. Man får ju hoppas att det här vädret håller i sig nu när många går på höstlov!

Med höstlovet kommer ju Halloween och det är inget speciellt för mig direkt, men en liten pumpa får ta plats på trappen utanför dörren, för det ser ju faktiskt trevligt ut! Alla helgons dag är ju däremot en dag som känns viktig och vi brukar såklart tända ljus då. Det är nog aldrig så vackert på kyrkogårdarna som det är under den tiden då det lyser vid alla gravar och det är som ett hav av ljus vart man än tittar.

Helgens planer då? Jo imorgon ska det skrivas högskoleprov och sen räknar jag med att vara helt slut på kvällen för det brukar man ju vara efter stora, lite jobbiga prov. Men något roligt ska vi hitta på under kvällen för det. På söndag ska vi förhoppningsvis åka till Ikea för att inhandla massa ljus. Det går ju åt en hel del nu när kvällarna blir mörkare och man vill höja mysfaktorn till max! Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Det blir tacos och massa fredagsmys. Antagligen så blir det en tidig kväll, så att man känner sig pigg och fräsch när man vaknar, redo att skriva prov efter prov.

  • Huset
  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

Tid för återhämtning

Idag låter jag disken stå. Istället har jag ägnat mig åt att göra saker som får mig att inte tänka så mycket. En promenad i solen med bra musik i öronen är ju en toppen grej för just den sakens skull. När jag kom in ställde jag mig i köket för att baka. Under den tiden när jag fortfarande bodde hemma så bakade jag kladdkaka hela tiden. Det va ett sätt för mig att varva ner och i slutet tror jag att resten av familjen åt bara för att vara snälla för inte ens jag åt av den tillslut. Jag ville ju bara baka, haha. Choklad är jag svag för och den här gången fick det bli chokladbollar på kokosolja och honung. Jag har dessutom gjort iordning kaffe så med en bok i handen, James TW i högtalarna och tända ljus ska jag nu sitta i soffan, mysa och bara ha det alldeles perfekt.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer