Längtar otåligt hem

Såhär såg det ut vid soffan innan jag åkte till jobbet. Delar av kristallkronan utspridda överallt, men när jag kommer hem så vet jag att den hänger färdig i det nuvarande sovrummet. Är lite otåligt och längtar hem så jag får se hur den ser ut!😍

Min fredagskväll har spenderats på jobbet som sagt, men jag hoppas att ni har haft det riktigt fredagsmysigt!

Gillar

Kommentarer

Ett glädjande sms

Godmorgon på er, hoppas att ni har sovit gott! Det har jag gjort så idag är jag pigg och känner mig faktiskt redo för en jobbhelg!

Igårkväll var farmor & farfar över på lite kaffe. Farmor hade bakat mitt favoritbröd och mina favoritkakor!! Det är rena lyxen att få hembakat bröd och nu har jag ju hela frysen full. Farfar bytte lite glödlampor, så nu ser jag vad jag håller på med i tvättstugan. Vi pratade om allt mellan himmel & jord och det är så mysigt att ha dem här! Riktig kvalitetstid är vad det är.

Ett sms plingade till i mobilen om att ett paket finns att hämta ut. Den här kristallkronan (fast i mässing) ska nämligen få sin plats inne i sovrummet och över sängen kommer den lysa så fint. Det ska bli spännande att få hänga upp den, som den där perfekta detaljen som gör hela rummet.


Bild lånad av EllosGillar

Kommentarer

Favoritplatsen i huset

Inte är det väl jättekul när det är regnigt och blåsigt ute, men med ljusen tända, lite gosig musik i högtalarna och med kroppen inlindad i filten, så blir det ändå så mysigt när det regnar utanför fönstret. Nu är det verkligen höst och september är om några få dagar slut. Vi är alltså snart inne på oktober och jag förstår fortfarande inte att augusti redan har varit. Det går för fort, men sån är hösten. 

Det här är helt klart min favoritplats i huset just nu. Min lilla hörna och här ska jag sitta ett tag och kika efter nån fin klänning. Vi ska nämligen på dop framöver för lilla Freddie😍
Sen ska jag försöka hinna gå en promenad när det blir uppehåll. Älskar att gå ut efter att det har regnat, luften blir så lätt!
Ha nu en bra dag och snart är det ju helg hörni!

  • Inredning
  • Nära Skultuna

Gillar

Kommentarer