3 materiella saker jag skulle vilja ha just nu

En ny dator- Min gav upp för längesen och jag lånar just nu Edvins dator, men jag kan inte låta bli att längta efter en ny Macbook eller kanske en Imac. Jag är faktiskt helt såld på Apple och älskar att dem är så smidiga att jobba med!

En kamin- Det är inte mycket som slår värmen från en kamin. Jag som är så fryssen jämt hade älskat att ha en i vardagsrummet och det är faktiskt pågång. När det blir vet jag inte, men med lite tur så kanske det står en där till nästa vinter. Sen är det ju ursnyggt och mysigt också!

En golvlampa- Det saknas något bredvid gästsängen och där ska en golvlampa få ta plats. Jag har bara inte hittat någon som vi vill ha, det finns så himla mycket att välja mellan.

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

Bilder från Pinterest 

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

fanip
fanip,
En dator och en golvlampa är två saker jag också är i stort behov av!
nouw.com/fanip
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Härliga bilder 😊 Jag skulle med vilja ha en fin golvlampa till nya lägenheten!
nouw.com/deniseeelarsson
MiHome
MiHome,
Jag skulle behöva en golvlampa. Är lite inne på en ljusgrå 😃
nouw.com/mihome
moafidelie
moafidelie,
Åh, jag vill också ha en riktig kamin hemma. Nöjer mig dock med en eldriven brasa med värmeelement just nu. Den blir så helvetisk varm och det är skönt att krypa upp framför den med en kopp te! 😍
nouw.com/moafidelie
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
åhh en kamin vill jag också ha. ett måste i mitt framtida hem 💕😍💕😍
nouw.com/victoriajongard