15 cm kortare

Mitt långa risiga hår är borta!
Jag satt i frisörstolen igår men den här gången skulle jag inte bara toppa det utan jag var helt bestämd på att allt slitet och lite till skulle bort. En hel hög låg på golvet efter att 15 cm klipptes bort, men jag ångrade ingenting!
Jag har funderar i över ett år på att klippa en kortare frisyr, men då jag har ångrat mig i sista sekund varje gång och sagt att hon bara ska ta topparna.

Igår var jag bara helt enkelt helt himla bestämd på att håret har gjort sitt efter två utomlandsresor och ett antal färgningar. Det har aldrig fått återhämta sig, men jag trivs i långt hår och ville inte klippa av det förrän nu. Det känns fräscht igen så det var väl på tiden! Väldigt ovant och den långa flätan jag har på nätterna är betydligt kortare, men jag vänjer mig. Brukade alltid lägga håret i maten också vilket är omöjligt att göra med det här håret. Kommer nog bara komma på ännu fler fördelar med kort hår.

Idag är jag hemma från jobbet. Jag och lillkissen har sovit flera timmar på dagen och vi halvsover fortfarande i soffan framför tvn. Skönt med lite sällskap när man inte är pigg. Edvin är nämligen ute och klipper gräs för fullt, antagligen sista klippningen för den här sommaren och det känns inte okej. Är inte helt redo för höst än, men när det väl gäller så vet jag ju att hösten är rätt mysig ändå. Har bara inte fått nog av sommaren!🍁

Gillar

Kommentarer

inredningkosmii
inredningkosmii,
Sååå fint hår !!! 😊
nouw.com/inredningkosmii
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
linabergman
linabergman,
Annika,
Vad fin du är❤️⭐️
mitthemivitt@blogspot.com
poppy
poppy,
Åh så fint det blev! Superfräscht! 😃 Håller med dig, är inte heller riktigt redo för hösten än... 😟
nouw.com/poppy
SecretLioness
SecretLioness,
isabelw
isabelw,
Wow vad fint hår du har!!
nouw.com/isabelw
nikelinds
nikelinds,
Så avis på ditt tjocka fina hår! Blev superfint 😍
nouw.com/nikelinds
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh tack va du är snäll! ❤️❤️
nouw.com/sofiewidegren