Vår kämpe

Hej på er!

Nu har det varit lite tyst här inne igen. Vår kämpe, vår fina, fantastiska mormor gick bort i början av februari och i fredags hölls hennes begravning. En konstig, tung och obeskrivligt jobbig dag. En av mormors önskan var att mamma skulle sjunga, om hon orkade och det gjorde hon. Mammas röst är otrolig, men i fredags berörde den utan dess like. Att se henne stå bredvid den vita kistan och sjunga för mormor, det gjorde så ont, men det var samtidigt så fint. Solen sken in i kyrkan och jag är helt säker på att det var mormor som var med oss. Jag har helt enkelt tillbringat helgen med familjen.

Idag har jag däremot tagit mig i kragen för att städa undan härhemma och mest i köket där det var grejer överallt. Åkte en vända för att slänga skräp dessutom så nu är det tomt på kartonger också, skönt! Jag fortsatte plocka tv-rummet, men där fick jag lägga mest tid på att rolla kuddar för så går det när man köper fodral som drar åt sig allt katthår. Är barnsligt förtjust i dem och jag visste att det skulle bli så, därför gör det inget. En ny rutin helt enkelt bara.

Berätta, vad har ni gjort för något i helgen? Kramar

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Annika
,
Lilla mamma..lilla mormor❤️ Vilken fin dag du fick och du kikade in ibland och lät solen lysa över oss. Du talade om (som i sången) att ”..du har det bra där du är”. Det är för oss runtomkring som det är så otroligt tomt och jobbigt. Vi tar hand om varandra. Kram❤️
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh, KRAM! <3<3
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Så fint Sofie! ❤️
sofiewidegren
sofiewidegren,