Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017?

Ro att sätta mig ner med allt plugg utan att känna mig stressad och få total black out. Jag tycker ju att det är så kul när jag väl sitter där, när jag har kommit in i det, men jag måste lära mig att koppla bort allt annat.
Jag vill inget hellre än att bli klar med kursen och det ska jag fasiken bli under 2018!

Inreda & styla mer, för under 2017 satsade vi mycket på att fixa upp rummen. Tapetsera, måla, bygga och vi hade under många månader hur rörigt som helst i alla rum. Inget varken han eller jag trivdes med.
Under 2018 ska det inredas mer här hemma och renoveringen ska vi ta det lite lugnt med.
Redan i slutet på november lovade vi varandra att det bara blir lite mindre typer av renoveringar framöver, så att vi inte behöver leva i stöket.

Sen är det också så att hur kul vi än tycker att det är att fixa så vill vi nu istället bygga upp en trygg buffert igen, plus att batterierna behöver vila lite. Nu blir det förändringar med hjälp av nya kuddar, växter och gardiner med mera istället. Färska snittblommor är definitivt något som jag vill ha mer av under 2018!

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

  • Nära Morgongåva

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
FÄRSKA SNITTBLOMMOR är så fint! Måste köpa mig minst tre buketter i månaden nu under 2018 😍
nouw.com/moafidelie