Mynta på trappan

En svalkande dryck.

Wow vilket väder det har varit idag med! Pressad citron, isbitar och några myntablad är livets dryck just nu. Det är hur svalkande som helst!
Jag har en mynta precis utanför dörren och även på kvällen knipsar jag av några blad för att lägga i den största temuggen jag har och häller varmt vatten över, och pressar i lite citron. Det sover jag gott på sen. Lite som att kroppen ställer in sig på att det snart är läggdags.

Ute i det fina vädret passade jag på att klippa gräset varvat med att ligga i solstolen och lyssna på en bra podd i högtalaren. Min högtalare heter förresten Hercules när man kopplar upp sig och är inte det lite kul? 
Ett avsnitt från både Svenska mordhistorier, framgångspodden och sommar i P1 har jag lyssnat på idag och den här sommaren har jag faktisk avverkat många avsnitt och poddar. Många fler kommer det att bli för jag är helt fast. Inte behöva titta på något utan bara lyssna. Helt perfekt när jag har målat nere i badrummet eller bara vill ta det lugnt. Ni får ju jättegärna dela med er av era bästa poddar och kanske till och med avsnitt. Såhär under sommaren har några uppehåll så det vore perfekt med några nya att lyssna på.

Nu väntar jag på Edvin som är påväg hem och jag håller tummarna att han har sushi med sig hem. Om inte så är jag lika nöjd ändå för fredagsmys blir det hursomhelst och vi firar att han jobbade sin sista dag för den här sommaren idag. En bra film efter maten och gottegodis i en skål får avsluta den här härliga fredagen.

Gillar

Kommentarer

hannahlagerhammar
hannahlagerhammar,
Jag älskar att lyssna på poddar! Gillar verkligen de du nämnde. Rekommenderar även fredagspodden, Alex och Sigge och mordpodden 😍😍 har du fler tips?
nouw.com/hannahlagerhammar
seagullcrying
seagullcrying,
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Det ser så gott ut!! Om jag bara gillade mynta 🙈
nouw.com/blackandwhiteliving
fannyottosson
fannyottosson,
Mia skäringer och Anna Mannheimer är helt fantastiska!
nouw.com/fannyottosson