Men det blev ju helt okej

Hörni, jag är klar! Nu har jag sytt en lampskärm för hand och raksömmen blev inte det minsta rak, men så får jag påminna mig själv om att jag inte har sytt på flera år. Jag kom ju knappt ihåg hur man fäster en tråd, så nu får jag vara nöjd för det blev ju helt okej ändå. 


Tyvärr har jag ingen förebild på hur lampan såg ut innan jag bytte tyg, men den var glansig och vit. Efter omröstningen som jag hade, så var det faktisk inte det här ljusa tyget som vann, utan det var det lite mörkare. Precis när jag skulle beställa hem det mörka, så ändrade jag varukorgen till det ljusa och tur var nog det. Annars hade det nog blivit lite för grått här inne. Tänkte att jag kan klä om stolarna i det mörka tyget sen istället, för jag gillade det med. 

Nu vet jag hur man klär om en lampa, så till nästa gång räknar jag med en raksöm och kanske att jag ska använda mig av en symaskin då. Allt som allt kostade det här mig 139 kr. Vilket kap va?

Ha en fantastisk onsdagskväll!🖤 

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Men herregud, jag önskar att jag var lika pysslig och duktig som du! 🖤
nouw.com/moafidelie
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Blev ju hur bra som 😍
nouw.com/blackandwhiteliving
linnearosengren
linnearosengren,
Så himla fint 😍
nouw.com/linnearosengren
Sigyn
Sigyn,
kanonfint! duktig du är ❣️
nouw.com/sigyn
emmel
emmel,
Men så fint det blev 😍
nouw.com/emmel
idaelisabeth
idaelisabeth,
Åh, vilka fina detaljer!
nouw.com/idaelisabeth
emiliamillan
emiliamillan,
hannahlagerhammar
hannahlagerhammar,
Men gud vad fint! Jag har precis startat min blogg och kommer själv ägna mig åt liknande inglägg. Din blogg är verkligen inspirerande! <3
nouw.com/hannahlagerhammar