Löwengrip Care&Color

I samarbete med LCC

Min hy och hud är extremt känslig och när jag väl har hittat något som fungerar så byter jag sällan. Ansiktsprodukter har varit svårast, men nu har jag några som är riktiga keepers!

Jag har i samarbete med Löwengrip fått prova produkter i några veckor och jag är så glad över resultatet! Min hy har blivit fin och känns inte alls så där torr och trött längre. Min absoluta favorit är rengöringskrämen "Clean & Calm". och den står verkligen för precis just det! Man masserar lätt in rengöringskrämen i ansiktet och efter att man har sköljt i ljummet vatten så känner man hur den har fått bort ALLT smink och smuts. Jag upplever alltid annars att man måste tvätta ansiktet flera gånger, men med Clean&Calm har jag bara behövt tvätta en gång! Den rengör verkligen på djupet samtidigt som den är snäll mot hyn.

Sen har vi "The Cream", en ansiktskräm som också är fantastisk. Superskön att smörja in ansiktet med för nu på vintern behövs ju extra mycket återfukting och det fixar den här lätt. Som avslut eller när man vill under dagen, är det perfekt att spraya ansiktet med "Moisture on to go" en fuktmist med ansiktsvatten som fuktar och lugnar jätteskönt. Lätt att ta med sig överallt och doftar underbart!

Det är med ett rent nöje som jag varmt rekommenderar er att testa produkter från Löwengrip och jag hoppas att ni vill gör det. De fungerar verkligen!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

saramoller
saramoller,

Rengöringskrämen hade jag velat testa. Jag har fortfarande inte hittat en som uppfyller alla mina krav. Det värsta är ju verkligen när de inte tar bort allt smink, jag upplever också det med många. Men PLUS om denna gör det. Kanske måste klicka hem den! 😃 Älskar verkligen dina bilder förresten 😍

nouw.com/saramoller
MiHome
MiHome,
åh vill också testa men har så känslig hy att jag inte vågar 😔
nouw.com/mihome
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Jag har rengöringen och krämen och det är mina absoluta favoriter. Älskar dem😍
nouw.com/emmeliesehlin