Lite bilder från just nu

Vatten, kaffe & handkräm. Ett måstse att ha bredvid när jag plugar och så gärna ett lypsyl också!.

Lite mer tid, sen kommer dessa två filurer vara riktiga kompisar

Spegelkuben blir bara finare och finare där den står.

En vy från hallen och Här ser ni dörren som snart är klar. Blir lika förvånad varje gång jag går förbi. för Det är verkligen en helt ny dörr! 

I morse gick jag upp med Edvin och hade hela dagen framför mig. Åt frukost i lugn och ro framför nyhetsmorgon innan jag satte igång med dagen. Där har ni en av rutinerna som jag lite snabbt nämnde igår. Jag äter frukost VARJE DAG. Det är så självklart för andra men det var det inte för mig. Jag hoppade alltid över frukosten när jag gick i skolan och sen följde det med när jag började jobba. Jag hade ingen matlust på morgonen, men nu kan jag inte ens tänka mig att starta dagen utan frukost. Jag fungerar verkligen inte då. Herregud vad man mår bättre av en härlig frukost och på riktigt så kan jag längta efter morgondagens frukost när jag går och lägger mig. Ni som inte äter på morgonen, börja göra det! Om det så bara är lite yoghurt eller en portion gröt, för jag lovar att man blir så mycket piggare och både kroppen och knoppen mår bäst av det. Både för stunden och i längden.

Ikväll målar jag sista lagret på dörren och sen bockar vi av dörr nummer 1. Är så nöjd över att vi valde att inte bara måla om dörrarna utan att vi också piffar till dem lite extra. Det blir ett helt nytt intryck. Jag har fått så mycket frågor vad vi har använt oss av och hur vi gjorde, så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg senare så att ni får se steg för steg hur man gör om dörren till en fin spegeldörr. Håll utkik! Nu får ni ha en fortsatt härlig tisdag!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer