Hoppas att han har vuxit ifrån det

Man ska inte låta sig luras av den där söta blicken

Och jag går på den varje gång..

Jag har varje år i mitten på november längtat så mycket efter december. Det är verkligen min favoritmånad och just nu går dagarna sakta bara för det.
Förra året gjorde vi en adventsljusstake i betong, men i år har jag köpt en ny och den tänker jag nog ha år efter år. Den är i mässing och så ska jag ha vinröda ljus i. Jag tror att det blir jättebra för låter inte det julig?
En ny ljusslinga har jag också införskaffat för den lille krabaten bet ju sönder 2 stycken för mig förra året. Tyckte att han var såå söt när han satt och fascinerades av lamporna, men precis sekunden efter jag tog kortet, satt han med en avbiten slinga i munnen, med endast en stackars lysande lampa kvar. Den andra hann jag inte ens tända innan den också var av. Jag hoppas att han har vuxit ifrån det där nu, annars får jag helt enkelt låta bli ljusslingor. Det blir ju juligt ändå.

Nu har jag bara några timmar kvar innan jag går på helg. En ledig helg som inte har så mycket inplanerat, men det tycker jag bara är skönt.
Beslagen till skåpet kom hem igår så dem måste ju monteras så ni får se resultatet! Det kan hända att beslagen skulle ha passat bättre om de var modernare, men ser det inte bra ut så kommer de säkert till användning till nån annan möbel och jag får kika efter några andra. Grovjobbet är ju klart, det vill säga målningen, sen kan man ju alltid byta beslag för att förnya om man vill det så jag känner att det inte gör så mycket om beslagen nu inte skulle passa. Huvudsaken är att färgen på möbeln blev bra och det blev mer än bra. Den blev perfekt.

En fin torsdag till er och kom ihåg att det snart snart snart är helg! Kramar🖤

  • Nära Norra Esplanaden , Sala

Gillar

Kommentarer

Livetbymarina
Livetbymarina,
Sååå söt katt! Min söting älskar också sladdar tyvärr...
nouw.com/livetbymarina
Stephanidenise
Stephanidenise,
Så söt liten katt, dem är verkligen roliga med hur nyfikna dem är på allt. Jag längtar också så mycket till december och jul, det är så mysigt med allt punt och belysning 😊. Hoppas du får en bra ledig helg
nouw.com/stephanidenise
josefinelouise
josefinelouise,
åh vad tråkigt med ljusslingorna, men du har ju en söt kisse istället 😃
nouw.com/josefinelouise