Helgen kommer bestå av

Idag drog vi de sista penseldragen på alla lister och karmar, så nu sitter också de tre första våderna på väggen. Det blir så snyggt nu när den fula bården försvinner och listerna smälter ihop med väggarna. Det har varit för många olika nyanser på väggar, taket, lister, golv så det har inte känts enhetligt någonstans men med den vita väggen blir det helt annat, vilket också gör att hallen helt plötsligt känns större och det blir såå bra!

Nu är jag ledig i fyra hela dagar och jag ska verkligen försöka att ta vara på timmarna. Även fast hela helgen är fullbokad ska jag försöka att varva ner och på lördag blir det inte så svårt för då ska jag följa med mamma och moster till Horndal. Jag ska njuta bland alla blommor och av det trevliga sällskapet. Förhoppningsvis har jag blommor med mig hem också såklart. Det ser jag framemot!
Framförallt kommer helgen bestå av tapetsering men det har jag inget emot för det är rätt avkopplande det med. Sen har vi ju bara det roliga kvar, att få ställa iordning!!

Sängen ropar och ögonlocken orkar jag knappt hålla upp, så jag önskar er en god natts sömn!♥️

  • Huset

Gillar

Kommentarer