Ikea-app

Som ni vet så har vi målat och gjort om inne i vardagsrummet, bytt ut allt från matta till tv-bänk och köpt en mindre soffa.

Man får ju alltid en bild i huvudet på hur det färdiga resultatet kommer att bli, men med Ikeas kantastiska app ”Ikea place” kan man också få en riktig bild framför sig på hur det kommer att se ut. Den är så himla smidig och rolig! Vi har mätt hur mycket plats soffan kommer att ta, men genom att välja möbler som är likvärdigt stora i appen så ser man exakt hur mycket plats som kommer att gå åt. Man kan vrida och vända på möblerna precis så som man vill ha dem och går man ut från rummet så står möblerna kvar på samma ställe när man går in igen. Det ser alltså ut som att möblerna står där och man kan gå från allla möjliga olika håll och verkligen känna in hur det känns att ha en fåtölj eller vad det nu kan vara precis just där.

I veckor har vi längtat efter att få hämta vår soffa och i slutet på den här veckan kommer den äntligen att stå på plats! Nu har vi inte beställt något från just Ikea, men appen funkar ju utmärkt att använda sig av ändå. Nu vet jag ju hur det kommer att se ut!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

MiHome
MiHome,
Älskar den appen! 😍👌🏼
nouw.com/mihome
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja jag är såå glad att jag hittade den!😍😍
nouw.com/sofiewidegren
emmel
emmel,
Åå vilken härlig app 😀
nouw.com/emmel
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja verkligen, den får du ta och testa.😘
nouw.com/sofiewidegren