Han har tröttnat på mig

Just nu sitter jag på balkongen och äter min lunch, en god korvstroganoff och så vatten med gurkskivor i och har tagit en liten paus. Kaffet står på och till den ska jag ta en skiva av banankakan som jag slängde ihop igår.

Ja som ni vet så har vi nästan precis bytt soffa MEN, nu vill jag ha en ny... Det har jag velat länge men jag väntade några månader innan jag sa något och om blickar kunde döda hörrni. Haha va trött han blev på mig, men jag älskar att göra om, flytta runt, lägga till, ta bort och så håller jag på tills jag är nöjd. Jag tycker att det är fint när ett rum är kulörtonslikt, men i vardagsrummet blev det bara för gått. Jag har därför börjat kika efter en vit soffa för det skulle vara sååå snyggt! Nu har ju vi katt och vitt är så opraktiskt det vet jag, men kan man tvätta tyget så borde det inte vara någon fara. Min lillebror ska eventuellt ta den vi har nu, men vi får se. Jag skulle iallafall väldigt gärna vilja ha en vit soffa och nu har Edvin nästan helt gått med på det, bara den är skön. Vi får se helt enkelt, men det kommer inte ske än hursomhelst.

Nu får ni ha en bra dag fina ni!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Victoriamagnusson
Victoriamagnusson,
åhhh var har du köpt den gråa kudden?? 😃
så himla fin!
nouw.com/victoriamagnusson
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja den är supergosig! Du hittar den hos ellos! 😃
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Haha åh, vi är precis likadana!! På fyra år hade vi haft fyra soffor 🙈 Finns en jag väldigt gärna vill ha men jag får stå ut med den vi har nu ett tag, inte lönt att köpa ny när man har småbarn 😂
nouw.com/blackandwhiteliving
sofiewidegren
sofiewidegren,
Men va skönt att höra! Då känns det genast lite bättre😂 Nej det förstår jag, men den som väntar....😍
nouw.com/sofiewidegren