Håll utkik

Vilken solig och fin tisdag det blev. Jag blev däremot överraskad av att det var pudervitt ute när jag slog upp ögonen imorse, men det gjorde inte så mycket för så vackert det är!

I förmiddags fick vi äran att vara lite hundvakt och promenerade runt dammarna med lilla Olle som tyckte att det var så spännande! Han hade inte ens tid att äta godis utan var fullt upptagen med att upptäcka nya dofter och ljud. Han är ju så söt så man smälter!
När vi kom hem igen packade vi ihop för en picknick med korvgrillning och varm choklad i det fina vädret. Maten smakar så bra utomhus i den friska luften och det är ju synd att man inte tar sig ut såhär oftare, men det kanske det kan bli ändring på.

En mysig dag helt enkelt och nu sitter vi dessvärre i soffan med halsont och huvudvärk, men det hoppas jag bara är tillfälligt för imorgon fyller jag år och då får jag ju fikagäster! Massa ingefära/ citronvatten får vi pimpla i oss...

Ha en bra kväll!🌿

Ps. En tävling kommer ske på bloggen snart då jag lottar ut en likadan frukostbricka som jag fick på alla hjärtans dag. Håll lite utkik så kanske du också får en!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

JohannasCollection
JohannasCollection,
Åh Gud det var det sötaste!
nouw.com/johannascollection
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja honom har man svårt att säga nej till! 😃
nouw.com/sofiewidegren
emmel
emmel,
Så fin hund 😊
nouw.com/emmel
sofiewidegren
sofiewidegren,
ja åh visst är han! 😃
nouw.com/sofiewidegren