Ett beslut

Ni vet när man tar ett beslut utan att fråga en vuxen? Jag brukar alltid fråga mina föräldrar om råd innan jag gör någonting, men jag är ju faktiskt vuxen så idag tog jag ett sånt beslut själv. Jag tänker inte berätta vad det handlar om, för jag vill ha det på papper först. Det känns superbra och mina framtidsplaner ändrar nu helt riktning, men bara till det bättre! Det kanske är just därför jag vågade ta beslutet, utan att fråga om råd.

Idag har vi målat klart första strykningen av pärlsponten, skönt. Ni ska se högen med all pärlspont. Det är inte direkt så man vill hugga in med penseln igen, så det är bra att vi får en liten paus nu ett par dagar pga jobb, dop och plugg! 

Vi har varit så inne i målningen att vi liksom glömt bort att man kanske ska ta sig ut och andas lite emellanåt också, haha. Det va först nu när jag åkte till jobbet som jag kom ut i friskluften. Men så går det när man känner sig motiverad och med musik i bakgrunden glömmer man bort tiden och penseldragen blir så mycket roligare!


  • Vardag

Gillar

Kommentarer

nikelinds
nikelinds,
Jag tycker också att det känns så konstigt att ta beslut utan att rådgöra med mamma först. Även om jag inte gör som hon tycker jämt brukar jag alltid i alla fall prata med henne först. Men ibland är jag också vuxen nog att ta beslut själv. Hihi. Ska bli spännande att höra vad det handlar om så småningom 😊
nouw.com/nikelinds
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det är ju så för mamma vet ju ändå alltid bäst, så det är så skönt att rådfråga! Men visst känns det bra att ta helt egna beslut ibland 😃
nouw.com/sofiewidegren
Littlefroggie
Littlefroggie,
Intressant läsning och vacker bild
nouw.com/littlefroggie
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tusen tack!😃
nouw.com/sofiewidegren
Gunilla
,
Din mamma vet verkligen inte alltid bäst!!!! Men just nu blev hon väldigt nyfiken😘.
sofiewidegren
sofiewidegren,
Jo det tycker jag! Du får veta sen mammsen! Hehe
nouw.com/sofiewidegren