En helg på Gotland

I torsdags åkte jag till Bromma för att ta flyget till Gotland. Edvin har praktik där och vi passade på att ha en minisemester över helgen tillsammans.
Jag har aldrig varit där under den här tiden på året och jag tycker att det är precis lika vackert som på sommaren. Första dagen var det grått och regnigt.

Sen kom solen på lördagen och himlen var alldeles klarblå. Vi tog med oss picknick till Högklint och med en svårslagen utsikt över havet, åt vi korv med bröd. Det kunde inte ha blivit bättre och den där dagen blev ett minne för livet. Det var däremot kallt så fikat tog vi med oss hem igen, men det var lika mysigt för det.

Varje kväll gick vi innanför murarna och det var en sån julstämning vart man än tittade. Gatorna lystes upp av ljusslingor och kransar hängde på nästan varenda dörr. Adventsljusstakar stod i fönsterna och en stor gran lyste nere på torget.

På söndagen åt vi lunch nere på ett fik innan jag skulle fara hem igen. Ett besök inne på Kränku blev det också. En mysig butik med massor och jag menar massor med te samt godis, kaffe och annat smått & gott. Jag fick mig en bild på utsiktsplatsen i det fina vädret också innan vi for mot flygplatsen.

Hemma möttes jag av två missar och jag undrar om de ens märkte att jag var borta. De hade ju nämligen haft det riktigt bra i helgen de med. Selma tog plats på lammskinnet i fåtöljen, som jag la dit det första jag gjorde när jag kom hem och det var ju ett bra betyg. För visst blev det gosigt.

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,
Det ser blåsigt och kallt ut, men Visby är alltid lika fint =)
//Ann
nouw.com/anngelic