En fin helg till er

Slutfinishen, Det roligaste av allt

Och nu är det klart!

Fick frågan om hur jag lyckas hålla katthår borta från alla textilier. Det går inte. Det är katthår överallt, men för att det ska synas mindre så väljer jag tyger som inte drar åt sig hår eller som är lätta att rolla. Mycket gråa färger så syns det också mindre. Dammsugaren går ofta och den borde användas ännu oftare...
Jag kan absolut inte köpa vissa material att ha på mig, som den här tröjan, den är helt värdelös för att den drar åt sig precis allt men den är sååå skön, så jag har den bara hemma och myser i.
I ärlighetens namn så har vi alltså katthår lite här och var, men det är sånt man får räkna med när man har håriga små charmtroll i hemmet. Jag försöker komma ihåg att borsta Theo och då blir det betydligt mindre hår i resten av hemmet.

Nu har jag skruvat fast beslagen och det ser faktiskt himla bra ut ändå. Jag behåller dem och är nöjd såhär. Tanken var att jag skulle visa fler bilder idag, men ni vet hur det är och det blir mörkt lite för snabbt om dagarna så bilderna blir inte bra. Imorgon hoppas jag på lite solstrålar genom fönstret och ska försöka ta bättre bilder.

Ha nu en fin fredag!🖤


  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Det blev ju jättebra!💕
Emma Engström,
Hoppas du haft en SÅ bra helg! <3
nouw.com/emmaengstrom
elinm
elinm,
Det ser jättefint ut! 😊
nouw.com/elinm