Ny dansk design

Samarbete! 

Krokar är något som vi alla använder oss av. I hallen, i badrummet, i köket eller varför inte i sovrummet. Fast inte är väl krokar så märkvärdiga alla gånger, men nu ska jag visa en design som helt och hållet sticker ut från de vanliga krokarna vi har i våra hem.

By DYB är ett danskst designvarumärke som producerar morderna inredningsdetaljer i skandinavisk stil. I ett samarbete med By DYB har jag nu fått äran att pressentera deras nylanserade produkt KNAGEN, en väggkrok som finns i tre olika mönster: Hex, Line och Square. KNAGEN tillverkas i pulverlackerat stål i en fin svatgrå färg och kombinationen av bra design och funktionalitet innebär att det fina dekorationsmönstret syns, även när kroken används! KNAGEN är den 4:e i sortimentet som där även inkluderar hyllor, ljushållare och växthängare.

KNAGEN lanseras via plattformen Kickstarter och tack vare det kan By DYB erbjuda de första kunderna stora fördelar, som gynsamma introduktionspriser. Läs mer om deras nya produkt HÄR och så hoppas jag att ni blev förtjusta, för det blev verkligen jag!

Gillar

Kommentarer