Det blev svart

Idag händer det grejer här hemma. Den fruktansvärt slitna trappan slipas och det klumpiga trappräcket åker strax väck. Det är en stor skilldnad redan, ljust och öppet så när det är målat kommer jag nog inte känna igen mig alls. Det är tacksamt när man ser skilldnad trots att det inte är klart på långa vägar.

Här uppe på kontoret händer det också grejer. Inte så omfattande utan bara lite piff, sånt där som bara är roligt! Den här ramen passar inte alls in med sin silverfärg så jag har beställt hem svart spray som jag hoppas kommer imorgon. Tänkte köpa en ny ram först, men det hade varit att slänga pengar i sjön eftersom att jag köpte den här ramen nyss... Den var tänkt till vardagsrummet då, men nu har jag ändrat mig för den passar bättre på kontoret och då får ramen en ny färg för att passa in. Tror att svart kommer att rama in bilden mycket finare dessutom för det silvriga smälter ihop för bra för att det ska vara fint.

Varför det blev svarta detaljer här inne på kontoret i slutändan vet jag inte, men det passar riktigt bra till de vita och den blåa fondväggen. Skrivbordet har svart underrede så det är snyggt att det svarta kommer tillbaka i resten av rummet.


Gillar

Kommentarer