Det började med en slarvig ritning

Vi har varit hemma lite för länge nu, så en kväll när vi åt middag skissade vi på en varsin ritning (min vann). Det blev mycket golvfärg kvar efter uppfräschningen av toaletten här nere och nu är det ju ett perfekt tillfälle att pö om pö fixa lilla toaletten däruppe.
Skissen är en, ja vad ska man säga, en avlastningsyta som inte fyller någon funktion mer än att det ska vara lite inredning på den. Onödigt tänker ni kanske, snyggt tänker jag. Det är så trångt och smalt i det där hörnet med en upphöjning dessutom och ett skåp som passar har vi inte hittat, så nu har vi löst det på ett annat vis och som är enkelt att plocka bort ifall man vill göra ändring i framtiden. På andra sidan kör vi ett spegelväggskåp med förvaring om vi känner att det behövs för annars blir det en vanlig spegel bara.
Nämen det blir jättebra det här och rören som var gula ser nya ut nu efter några penseldrag.

Toaletten nere

Såhär ser golvet ut nere (inte riktigt sådär mörkt men har inga sparade bilder) och nu blir det alltså samma färg där uppe också. Ett tips till er som billigt och enkelt vill göra om en toalett med plastmatta, det går superbra att måla! Om ni vill kan jag skriva en beskrivning på hur man gör i nästa inlägg. Ikväll målar jag sista lagret och sen är golvet klart!


  • Huset

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Ser otroligt bra ut 😊 Så förstår att fin skiss vann
nouw.com/seagullcrying
josefinelouise
josefinelouise,
åh va fint! 😊
nouw.com/josefinelouise