Det är okej

Jag har precis kommit in igen efter en långpromenad i skogen, där solen kikade fram genom de gråa molnen och lyste upp alla färger. Det är så skönt att bara gå och gå, höra kvistarna knaka under skorna och känna den lätta vinden mot kinden som även blåser i löven.

Jag har haft några riktiga nere dagar nu. Sånna där dagar som man inte känner igen sig själv och inte vet varför man känner så mycket, för exakt allt... Usch va jobbigt det är och inte har man lust med någonting! Fast såhär känner jag nästan alltid på hösten och det är jag nog inte ensam om. Dagarna är mörkare, luften blir kallare, så då är det väl klart att man känner sig lite deppig och det är helt okej. Jag vet att det går över snart, men stackars närstående som får stå ut med mig, haha.

Nu ska jag dricka nybryggt kaffe och läsa en riktigt bra bok. Sen ska jag faktiskt åka och bada bubbel med en vän denna torsdagskväll. Det är väl vardagslyx och väldigt välbehövligt om något!

  • Inredning
  • Nära Skultuna

Gillar

Kommentarer

fashionelles
fashionelles,
Åh så härligt att bada!!
nouw.com/fashionelles
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det var avkopplande ! 😃
nouw.com/sofiewidegren
emmamatildaa
emmamatildaa,
Vardagslyx är oftast den bästa lyxen! 😊
nouw.com/emmamatildaa
nikelinds
nikelinds,
Precis som du säger så är det helt okej att inte vara på topp jämt. Det är jätteviktigt att tillåta sig själv vara nere ibland, att acceptera att livet får vara lite ledsnare en stund. Sen blir det ju alltid bättre igen, förr eller senare. Kram finis!
nouw.com/nikelinds
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det blir ju det! Hoppas du har en fin helg! KRAM på dig! <3
nouw.com/sofiewidegren
poppy
poppy,
Åh ibland har man ju dom där perioderna, man liksom bara väntar på att bli sig själv igen.. Hoppas du får en riktigt mysig helg med massa kärlek så hoppas vi att det blir bättre till nästa vecka 💜
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Tack snälla du och jag hoppas att du också får en mysig helg! 😃 <3
nouw.com/sofiewidegren
Annika
,
Kram och vi ses snart😍
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja det gör vi!! KRAM 😃
nouw.com/sofiewidegren