Dagen

Imorse gick jag upp med Edvin som åkte hemifrån kl 06.00, startade dagen med frukost och nyhetsmorgon för att sen finslipa på det sista och skicka in alla uppgifter för den lektionen. Check!

Sen kom Theo hem efter att ha varit ute på äventyr. Han har blivit så gosig som ska vila i famnen på en.

Efter det plockade jag lite här hemma och när jag skulle ställa tillbaka en vas i vitrinskåpet så möttes jag av hundarna som jag fick av mormor för något år sedan.
Jag minns hur hon sträckte fram dem och jag direkt tänkte att nej vad är det där? Men då berättade hon; ”Dem här ville du ha när du var liten, men jag är lite rädd om dem och så så jag ville vänta tills du blivit lite större. När jag såg hundarna häromdagen kom jag på det igen, så nu får du dem, om du fortfarande vill ha dem.”
Självklart tog jag tacksamt emot dem.

Nu står hundarna här i vitrinskåpet och är det föremål som jag känner mest för, som dessutom starkt påminner mig om mormor. Idag blev den påminnelsen just stark. Klumpen i halsen och tårarna som började rinna ner för kinderna kunde jag inte stoppa. Fina mormor, som jag saknar dig.

På eftermiddagen när Edvin kom hem igen så åkte vi iväg för att hämta ut paket. Det svarta är till ett samarbete som ni kommer få se mer av sen, men det lilla vita är från IKEA med glidkrokar till skenan i taket.

Så nu sitter äntligen gardinerna uppe i skenan och jag kommer kunna sova gott inatt eftersom det kommer bli noll ljusinsläpp! Det fattas bara vita gardiner sådär som man har på hotell. Det kommer bli super!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer