BGA fotobutik

I samarbete med BGA fotobutik 

Min poster som jag beställde från snabba BGA

Superbra kvalité med stadigt papper

Perfekt att ha inne i tvättstugan

Att inreda hemmet med posters är ju väldigt inne nu och hos BGA fotobutik hittar du ett stort utbud av en massa härliga populära posters & affischer i olika färger, motiv och storlekar för att passa in i just ditt hem. Vad man än gillar, så har BGA fotobutik något för alla.

Jag prydde min tvättstuga med postern "tvättråd" och är supernöjd. Det är ju roligt när en poster är snygg, samtidigt som man kan lära sig något för ska jag vara helt ärlig så visste jag inte att det fanns så många tvättmärken... Nu kommer jag ju tvätta som ett riktigt proffs.

Deras posters håller toppenkvalité och är tillverkade av hårdare material och att de dessutom skickas i ett kuvert gör att man kan hänga upp det fina motivet i bara en klämma på anslagstavlan eller vad man önskar, utan att den rullar ihop sig. Fast jag älskar att rama in och gör du också det så kan du även köpa med en eller flera snygga ramar i samma veva som du klickar hem dina posters.

Tycker du att det är svårt att hitta ramar och att det är tråkigt att skrolla när det ändå inte finns någon som passar så ska du definitivt beställa hos BGA fotobutik . Här hittar man nämligen en ram lättare genom att välja färg, material, vilket typ av glas du vill ha, vilken typ av blankhet, väggfäste eller inte och med 4500 ramar att välja mellan så filtreras de som inte faller dig i smaken bort och kvar finns de som passar just dig. BGA fotobutik har allt och gör det lätt och smidigt att göra väggarna fina!

Så klicka dig till BGA fotobutik du också och hitta ALLT för väggarna eller varför inte till den där byrån som saknar det där lilla extra i form av en snygg inramad poster, som den där perfekta detaljen. Snabb leverans och när du fått hem ditt paket kommer du absolut inte bli missnöjd!

Gillar

Kommentarer