Bänkskivor på plats

Ja här har ni bilder på bänkskivan och den passar in kanonbra! Från att ha ätit och dukat upp på kartonger som har fått agera bänkskiva, så kunde vi duka fram på en färdig köksö. Helt fantastisk.
Nu när bänkskivan är på plats är nästa steg kakel och vilket vi har valt får ni se när det sitter uppe. Det kommer göra stor skillnad för nu ser det ju väldigt ofärdigt ut. Spännande va?

Graviditeten då? Jag mår bra men tröttheten är fortfarande påtaglig. På nätterna är det svårt att sova, dels för att jag har sura uppstötningar och så en mage som tar emot, men Selma håller mig sällskap när jag ger upp och lägger mig i soffan istället.
Nu känner jag också att jag vill boa och göra iordning till bebisen. Packa bb-väskan känns som en sån sak som vore skönt att bocka av.
Alla beslut som måste tas är jobbiga, för jag kan inte ta några beslut. Är så velig just nu och i vanliga fall vet jag precis hur jag vill ha det. Vad jag tycker om och inte tycker om. Jag pratar alltså om att välja skötbädd, skötväska etc. Det har jag skjutit på för jag kan verkligen inte bestämma mig. Förstår ni alla beslut i köket då som ju faktiskt är superviktiga? Det har varit omöjligt och stackars Edvin har fått stå ut med mycket, men nu ser vi slutet och är nöjdare än nöjdast. Igår stannade vi vid vattnet innan vi fortsätter hemåt, man måste ju komma ihåg att njuta och bara vara ibland också.🥰

Gillar

Kommentarer