Babynest och vagnleksak

Jag önskar att jag kunde ta åt mig äran för det här fina nestet, men det kan jag inte. Det är min Jennie som har sytt det till oss. Det är så fint och i den här kommer lillen att trivas. Just nu kallas lillen för Bernt, men ni kan vara lugna, Bernt blir inte hans tilltalsnamn. Jag lovar.

Det här vagnsmycket har jag haft mina ögon på. Tycker att det är så himla fint och den lilla trädetaljen gör så mycket. Annars är det ju plastringar som håller den på plats, men den här är såå fin. Slog till som ni ser och nu längtr jag tills vagnen kommer. Det är ett tag kvar, men å andra sidan är det ju skönt att allt inte står ivägen när vi är mitt uppe i allt.

Tänk att vår lilla bebis kommer sova här. Det är så svårt att greppa, men det blir mer och mer verkligt. Jag känner sparkar varje kväll när jag har slagit mig ner i soffan eller ligger i sängen för att sova. Har förstått att man saknar det när man inte är gravid längre, så jag passar på att lägga handen mot magen varje gång han sparkar och gör sig påmind därinne.

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Fin

https://nouw.com/monika25/sa-harligt-vader-37809859

nouw.com/monika25
sofiewidegren
sofiewidegren,
Visst är den🥰
nouw.com/sofiewidegren
kajsawallin
kajsawallin,

SÅ HIMLA SÖT!

nouw.com/kajsawallin