Att bevara minnen i

Godmorgon på er och ååh så roligt att det är så många som vill vara med i utlottningen av brickan! Ni som har missat det här kan fortfarande vara med och mer om det läser ni i det HÄR inlägget.

Häromdagen såg jag en fin burk på Instagram och jag tyckte att det var en bra idé, så jag pysslade ihop min egen med lite hampasnöre och nu ska vi fylla den här med massor av fina minnen. Hur kul blir det inte att läsa lapp efter lapp sen och bli påmind om allt fint vi har hunnit med. Toppenbra för mig som har så dåligt minne och det här tycker jag att ni också ska göra. Det går så snabbt att pyssla ihop och det tar ju inte många minuter att skriva ner det där roliga som man sen lägger ner i burken. Dagarna bara går och bland de nya är det ju lätt att glömma det gamla, så då är det ju perfekt med "Our best memories"- burken.

Idag är vi hundvakt och var uppe med tuppen, så vi tre har myst hela morgonen med frukost framför Nyhetsmorgon och snart ska vi gå ut på en promenad. Sen är det väl dags för en kaffekopp till! Ha nu en fortsatt fin tisdag.❤

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Åå vilken bra idé 😀
nouw.com/emmel
etthundranitton
etthundranitton,
Vilken härlig idé 😊
nouw.com/etthundranitton
poppy
poppy,
Åh vilken mysig grej! Detta ska jag också försöka införa hemma 😃
nouw.com/poppy
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja men gör det!😍
nouw.com/sofiewidegren
linnearosengren
linnearosengren,
Superbra idé verkligen. Mitt minne är med helt kass haha 😃
nouw.com/linnearosengren
sofiewidegren
sofiewidegren,
Skönt att höra😂
nouw.com/sofiewidegren