Det är så härligt

Ljusslingan gör det där lilla extra

Stolarna blev helt perfekta 

Och lavendeln doftar ljuvligt 

Igår var vi på bio och passade på att handla innan för vi är så sällan i Västerås. En korg att lägga filtar i som man lätt kan bära ut när det blir lite kyligare och en snygg vattenkanna. Jag har aldrig sett en snygg vattenkanna, så jag slog till!

Uteplatsen är klar och vi har hunnit sitta här ute några gånger och så många fler det ska bli. Det är så härligt att känna gräset under fötterna samtidigt som man dricker morgonkaffet.

Gillar

Kommentarer

Allt inhandlat till matplatsen

En vagn full med blommor

En fullproppad bil

Åh vi gjorde så många bra kap idag. Röda lappar är guldvärt och känns ju så mycket bättre för plånboken. Nu är allt inhandlat till matplatsen under äppelträdet och hela bilen blev full med grejer. I veckan ska det fixas iordning där ute så ni får se det färdiga resultatet. Vi ska ha middag hemma hos oss på torsdag och att vi kommer kunna sitta ute hela kvällen och njuta av sommaren blir helt perfekt! Stay tuned säger jag och önskar er en fin kväll.🖤

Gillar

Kommentarer

Mynta på trappan

En svalkande dryck.

Wow vilket väder det har varit idag med! Pressad citron, isbitar och några myntablad är livets dryck just nu. Det är hur svalkande som helst!
Jag har en mynta precis utanför dörren och även på kvällen knipsar jag av några blad för att lägga i den största temuggen jag har och häller varmt vatten över, och pressar i lite citron. Det sover jag gott på sen. Lite som att kroppen ställer in sig på att det snart är läggdags.

Ute i det fina vädret passade jag på att klippa gräset varvat med att ligga i solstolen och lyssna på en bra podd i högtalaren. Min högtalare heter förresten Hercules när man kopplar upp sig och är inte det lite kul? 
Ett avsnitt från både Svenska mordhistorier, framgångspodden och sommar i P1 har jag lyssnat på idag och den här sommaren har jag faktisk avverkat många avsnitt och poddar. Många fler kommer det att bli för jag är helt fast. Inte behöva titta på något utan bara lyssna. Helt perfekt när jag har målat nere i badrummet eller bara vill ta det lugnt. Ni får ju jättegärna dela med er av era bästa poddar och kanske till och med avsnitt. Såhär under sommaren har några uppehåll så det vore perfekt med några nya att lyssna på.

Nu väntar jag på Edvin som är påväg hem och jag håller tummarna att han har sushi med sig hem. Om inte så är jag lika nöjd ändå för fredagsmys blir det hursomhelst och vi firar att han jobbade sin sista dag för den här sommaren idag. En bra film efter maten och gottegodis i en skål får avsluta den här härliga fredagen.

Gillar

Kommentarer