Hålla igång

En god dryck i en ny mugg

När han trivs som fisken i vattnet

Nu var det ett tag sen, närmare bestämt 2 veckor, så här kommer en liten liten uppdatering.
Veckorna efter semestern med familjen på Gotland har varit lugna. Gården är städad efter två vändor till återvinningen, äpplen har krattats men det är ett projekt som kommer att hålla på tills äpplena är slut. Trots att det känns helt hopplöst när marken är full igen, så är det lyx att gå utanför dörren för att plocka äpplen till morgongröten.

I sovrummet byggdes en garderob igår och Edvin är så effektiv att all inredning blev klar! Det är bara dörrarna som fattas. Vi hämtade nämligen en en stor Ikea garderob i våras, GRATIS mot att vi monterade ner den. Vilket kap va! Nu har han byggt om och anpassat den efter snedtaket. Vilket också innebär att dörrarna måste anpassas, men det fixar han småningom när tiden finns. Tänkte visa er mer sen när det är klart.

Jag tänkte försöka hålla igång bloggen igen, så ett till inlägg kommer snarast. Nu får ni ha en fin onsdag!🖤

Kram!

  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

Hej från Gotland

 en mysig dag i fina Visby 

Kvällssol och hav, En perfekt kombo.

Här har vi det bra. Vädret har varit helt perfekt trots att det inte har varit så varmt att man vill glassa på stranden hela dagarna. Idag var faktiskt första dagen som vi hade en riktig sola & bada dag. De regniga och halvfina dagarna har vi istället åkt på utflykter och varit i Visby. Ätit glass i stora lass, gått ner till stranden bara för att titta på den fina utsikten och vissa av oss har tagit kvällsdopp. Det är ju så fint här, miljön är så mysig och det doftar semester från havet. 

Jag längtar efter kissen, men annars hade jag stannat en vecka till. Fina Gotland vad jag tycker om dig.

Kram🖤

  • Nära Gotlands Tofta

Gillar

Kommentarer

Snart helg

En som trivs inne i det svala

Ikväll jobbar jag sista passet för några veckor, så lite gemensam semester har vi att se framemot nu. Det ska byggas garderober och det sista piffet med gardinerna i sovrummet ska fixas, bland annat.

Imorgon kommer farmor & farfar över på lite fredagsfika, så jag tänkte baka muffins tror jag. Det var längesen och det är ju så gott, plus att det går snabbt också! Städning och tvätt står också på morgondagens schema, men först ska den här dagen bockas av och ni får ha en fortsatt fin kväll.

Kram!🖤

  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer