Valborg

Pigg och gla kexchoklad 

Vi åkte visst mot molnen

Blommgruppen från oss alla, som moster planterade ihop.

Imorse ringde klockan tidigt och bilen rullade mot morfar för födelsedagsfirande. Vädret såg ut att kunna bli bra, men vi åkte mot molnen och nu är det antagligen likadant väder i hela landet, för det är ju ändå Valborg. Ikväll går vi ut och äter medan ni kanske är påväg mot brasan, förfesten eller bara har en mysig kväll hemma. Vad ni än hittar på så får ni ha en fantastik kväll!🖤

  • Nära Vagnhärad

Gillar

Kommentarer

Edvins byrå

När Edvin flyttade in hos mig så tog han med sig den här byrån. Just då var jag inte så förtjust i den, men självklart ville jag inte säga nej eftersom att mitt hem skulle bli vårat hem och vi båda måste självfallet trivas här.
Dessutom så har han byggt den helt själv, från grunden, noggrant valt ut material, design, färgval och beslag. Idag värdesätter jag den högt och tycker att den är en av de finaste sakerna vi har här hemma. Vilken tur att den följde med va? För så himla fin den är!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Vad har jag köpt?

Godkväll på er solstrålar!
Idag skulle jag till Ikea en snabbis tänkte jag, men inte tänkte väl jag på att det är löningshelg. Det var såå mycket folk, det tog längre tid än vad jag hade tänkt och väl hemma insåg jag att jag hade glömt det viktigaste av allt... Haha vilket öde. Nu måste jag åka tillbaka nån dag och jag tror att det får bli redan imorgon.
Vad tror ni att jag har köpt och vad var det för tillbehör som jag glömde? Ledtråd: Jag kommer få sova bättre när jag har allt hemma sen och kan montera ihop det.

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer