Beställde nyss hem...

Det är måndag, en ny vecka och snart en ny månad! Det är galet hur fort veckorna har gått efter nyår. Har tänkt att jag ska visa er vardagsrummet och alla nya möbler, men jag helt glömt det. Jag ska försöka göra det här i veckan. Bordet som ni ser en liten snutt av är från Möbelgården i Märsta och dit tycker jag att ni ska åka! Det går inte att jämföra med någon annan möbelaffär för det är så mysigt och unikt därinne. Mer om Möbelgården kommer sen, men kika in på deras hemsida sålänge.

Idag har det varit en lugn och skön dag som har spenderats hemma. Jag har pluggat med ro i några timmar och nu håller jag på med tvätten, sen tar jag ledig för idag. Beställde förresten nyss hem en kudde som jag har kikat på sååå länge och snart ligger den i min soffa! Can`t wait.

En liten parantes till alla andra som bloggar via nouw. Är det bara jag som har problem med underrubriker? Jag använder mig av det hela tiden, men nu går det inte? Meningarna hoppar som dem vill och typsnittet ändrar sig självt. Hjälp och tack på förhand!

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Vitrinskåpet ska få sig ett lyft

I samarbete med barahandtag.se ska jag äntligen byta handtag på vitrinskåpet.

Vi valde svart läder med kromknappar

Så enkelt, lätt och roligt att montera ihop!

Alla gamla knoppar är borta och de nya läderhandtagen sitter på dörrarna, men lådan längst ner har jag kvar. Lite pillergöra för där måste jag mäta och göra nya hål vilket Edvin brukar få göra, men det ska nog gå bra.
Det färdiga resultatet får ni se i helgen!

Nån hjälpreda som underlättar själva skruvandet är han inte direkt, men att hålla en sällskap är han helt klart expert på.

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

När vintern visar sin bästa sida

Titta så fint snön har lagt sig överallt!

Helt fel kläder & skor för en promenad, men det gjorde inget.

Passar på att visa mina naglar som har blivit långa och fina!

Det har ju varit helt fantastiskt väder idag, lite disigt kanske men det gör att allting smälter samman och jag älskar det!
När himlen har samma färg som marken och träden däremellan helt enkelt smälter in med all snö som lagt sig över grenarna. Så vackert!
Det är sånna här dagar som får en att tycka om vintern, för att det är vinter på riktigt!

Jag klev ur bilen, helt felklädd för att vara ute på promenad men jag traskade på och tog mig en sväng innan jag gick in till lille Theo.
Nöjd efter den fina friska luften sitter jag i soffan och dricker kaffe(surprise) framför en serie som absolut inte går att sluta titta på.

En bra start på helgen och nu hoppas jag att ni också har helg! Kram på er🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer