Håller tummarna på att...

snittblommor i en favorit vas lyfter verkligen hela rummet

Kikar in lite snabbt den här måndagskvällen och hoppas att ni har fått en bra start på den nya veckan!

Visst går dagarna fort? Imorgon är vi inne i augusti och för mig är det en fullspäckad månad med allt från tandläkarbesök till en jobbresa. Har hört att det blir en månad med fint väder och värme, så jag håller alla tummarna på att det stämmer!

Här blir det en sen middag i form av en smarrig sallad och till det kör vi några avsnitt av en serie.

Kram på er alla!🌸


Gillar

Kommentarer

Hundvakt

Olle på bushumör

Men med lite godis poserar han så fint!

Hej på er!
Vi har varit hundvakt den här helgen och har haft det lugnt & mysigt. Det är rätt skönt att komma hemifrån, inte göra någonting och bara vara. Jag har ju ingen semester, men att packa väskan för att åka iväg till svärföräldrarna känns som en liten minisemester och batterierna laddas om på nytt.

Tycker att helgen har gått superfort (som alltid), men den är ju inte helt slut än och vi ska avsluta helgen med god mat framför en bra film.

Ha en fortsatt fin söndag!🌸

Gillar

Kommentarer

Betong inomhus

Bilder från Pinterest 

Har gått och blivit helt förtjust i betong och i hallen ska vi ha ett avlastingsbord under spegeln, så den bordsskivan ska faktiskt få vara i just betong. Tror det kan bli himla bra!

När vi ändå är i farten så ska jag passa på att gjuta lite fler saker för det finns ju hur mycket som helst man kan göra! Ljuslyktor, krukor och jag vet inte allt men framförallt ska jag göra ett dörrstopp. Har varit ute efter ett länge, men har inte hittat något som jag vill ha och nu fick jag en klar bild av hur jag vill ha det.
Precis som på bilden där ovanför ska jag försöka efterlikna mitt dörrstopp och det kan väl inte vara så svårt...

Spännande ska det bli och oavsett om det blir toppenbra eller bara bra, så känns det iallafall som att det kommer bli fint. Har en känsla av att man inte kan misslyckas i slutändan. Det blir ju trots allt unikt!

Gillar

Kommentarer