Ni som kan mycket om blommor

Bilder lånade från Pinterest🌿

Nu behöver jag lite tips.
Jag köpte fredskallor till mina fönster för jag vet ju hur tåliga de är, men de slokade direkt och jag har vattnat och vattnat men det slokar genast igen. Så nu står de i köket istället och där trivs båda två.
Vad jag än har för blommor i vardagsrummets fönster så trivs de inte för att solen ligger på plus att värmen från elementet också bidrar. Jag glömmer ju dessutom att vattna, så nu behöver jag tips på blommor eller växter som tål värme och som man bara behöver vattna ibland, för vattna varje dag det glömmer jag...
Känns som att växterna på bilderna ovan borde tåla en del, eller vad säger ni? Har ni några andra tips?

Kram och en solig härlig fredag önskar jag er!🌸🌿☀️

Gillar

Kommentarer

Otålig & fruktansvärt ivrig

Sitter i soffan med utsikt över hallen och kuckilurar på hur den kommer se ut när det kommer upp fräscha vita tapeter, lampor och smart förvaring för en mer välkomnande fin hall.
Egentligen borde jag inte ödsla energi på det för just nu har vi så mycket annat att göra och hallen tar vi ju sen. Inte nu och inte om några veckor det vet jag men jag är så ivrig och vill ha precis allt på en gång! Vi har gjort så himla mycket och ändå kan jag inte stanna upp och njuta en sekund utan jag vill bara fixa mer och mer. Det orkar man ju inte och framförallt inte stackars Edvin som är den som får göra det mesta...

Idag köpte vi mer spackel till väggarna, lister till golv och tak m.m. så då ska vi väl ha allt som behövs. Just nu längtar vi bara tills det är klart och när det är klart ska jag verkligen försöka att njuta i tusentals sekunder och inte stressa på med nästa projekt. Vi har ju ändå all tid i världen på oss att fixa och dona.

Gillar

Kommentarer

Underlägg av trä

Det var alltså det här vi pysslade med när vi var ute och sågade i helgen. På flera instagram-konton har jag sett små underlägg som är så enkla och fina gjorda utav trä och nu äntligen gjorde vi några stycken. En större bricka är också på gång för att matcha dem små. Jag lyckades fixa första kaffefläcken bara för att jag var så ivrig och ville ta ett kort trots att vi inte lackat än, men då är det ju faktiskt bara att såga till en ny. Så himla bra och visst blev det lite läckert?

Ha en fin dag!✨

Gillar

Kommentarer