5 sanningar

När vi förvandlade det gröna sovrummet med plastmatta

Till ett gästrum och kontor med ljusa väggar och grått trägolv

Fem sanningar under projekt & renoveringar 

Jag tar "nya" kläder på mig när jag målar (för jag spiller ju inte...). Kommer ihåg i början när jag träffade Edvin och jag tyckte att det var så dumt att han inte tog sina redan målade kläder på sig istället för att förstöra fler. Nu gör jag precis likadant, men jag tar inte mina favoriter iallafall och tur är väl det.

Vi gömmer helt och håller bort att man ska äta också och vi kommer inte på det förrän den första av oss blir sur. Tror att det oftast är jag, men efter lite mat och kaffe blir jag snabbt människa igen!

Det blir många sena kvällar och dygnsrytmen stämmer inte alls när vi renoverar. Vi tänker att vi ska gå upp tidigt, men så blir det aldrig. Vi jobbar nog helt enkelt bäst under kvällar som ibland blir nätter.

Vi har så olika stilar att det ibland är jobbigt och någon av oss får ge sig. Tycker ändå att vi är rätt duktiga på att kompromissa, fast ibland händer det att någon av oss blir besviken såklart. Våra diskussioner slutar oftast med att båda är nöjda tack och lov!

Under renovering och våra små projekt är det Edvin som gör allt och jag är bara hjälpreda (med en kaffekopp i handen). Jag gör slutpiffen och får med glädje ställa allt på plats.

Gillar

Kommentarer